tisdag 1 december 2009

Allt som öppnas går inte att stängas

Utmaning 335 - 1 december
Skriv om att öppna en lucka


Den har länge varit stängd. Jag trodde att efter ett äktenskap bakom mig och två barn uppvuxna så hade jag gjort mitt och fått mitt. Så kommer han. Han har knackat på men ännu har jag inte vågat öppna fullt ut.

Han är härligt blyg men med en så vansinnigt intensiv blick, den backar inte undan när den möter min. Han ser mig, bara mig och hans ögon slukar mig.

Vi ska bara prata om något så vi bestämmer att träffas vi den gamla ladan. Men båda vet vi att det bara är en förevändning. Jag har bestämt mig, trotts att det efter inte kommer kunna vara ogjort så är det han som ska få öppna luckan till mitt hjärta. Vi säger aldrig något till varandra, det behövdes inte. Jag följer bara efter honom in i lada. Pirrig som en tonåring. Tjugofem år har bara försvunnit i mitt liv. Under en kort stund håller vi varandras händer. Så tar han med nervösa fingrar av stunden hetta och börjar knäppa upp min blus. Han fumlar med knapparna. Han behöver hjälp. Medan jag knäpper upp ser jag hans otåliga blick vandra nedåt knapp för knapp. Jag njuter av att hålla honom på halster.

Så, när blusen faller tar jag ett steg mot honom och trycker mig mot hans kropp. Mina händer smeker sig in under hans tröja och känner hans håriga bröst. Mot mitt sköte späns hans mandom mer för var andetag. Så drar jag av honom tröjan. Jag vill förföra. Hans bröstvårtor styvnar lite under min tunga, jag retas med dem.

Knappen och gylfen i hans jeans är svåra att få upp för motståndet innanför. Så drar jag ner både jeans och kallingar samtidig. Han kliver ur dem och vill genast få av mig bh.n och kjolen. Men jag tar undan hans händer, har jag väl kommit hit så ska jag njuta fullt ut. Så jag backar in honom mot väggen och glider ner på knä framför honom.

Med ena handen tar jag ett stadigt tag om roten på han lem, leker med tungan runt ollonet. Såklart han små stönar, vill ha mer...Så fyller jag min mun, med hans manlighet. Andra handen tar jag mellan benen bakom pungen. Rytmiskt suger jag samtidigt som jag hjälper till med handen att dra fram och tillbaka, drar hans lem ut och in i min mun samtidigt som min tunga leker fram och tillbaka. Sneglar upp på hans ansikte. Det är en njutning att se han njuta så. Sakta för jag den andra handen bakåt mellan hans ben. Med pekfingret retar jag anus med koll på om han gillar det och om jag ska gå lite längre. Så blir hans andhämtning snabbare, snart kommer han.

Naturligt vis slutar jag, bara för att retas. Ställer mig framför honom. Nu är jag inte blyg och skamfylld över min kropp. Han tycker om det han ser och det ger mig styrka. Först lirkar jag av trosorna under kjolen. Så knäpper jag upp bh.n och låter min tunga byst falla. Tillslut drar jag ner dragkedjan i kjolen och den glider ner över mina höfter och hamnar i halmen.

Han kysser mig, han leker med tungan runt mina bröstvårtor, biter lite oskyldigt, kysser min nacke och lägger ner mig i halmen och lägger sig halvt ovan på mig. Smeker mina bröst, nafsar. Så försvinner han ner, baxar upp min stjärt, särar på mina ben. Mer behövs inte, jag är redan våt men han börjar slicka klitoris, suga, leka små bita. Skönt det är, så underbart skönt. Jag andas snabbare, skjuter rygg, spänner mig mot orgasmen, vill inte ännu. Han för in sin tunga i slidan, det blir ett andnings uppehåll, så byter han snabbt över till klitoris samtidigt som två fingrar glider in. Jag kan inte hålla tillbaka. Jag stönar, skriker att jag vill ha honom fullt ut nu. Kramperna i knyter om mina äggstockar mina ben skakar. så slutar han, tittar på mig, ler så där underbark kärleksfullt och han behöver inget säga, jag är hans kvinna.

Så kryper han sakta upp över min kropp samtidigt som hans tunga visar vägen retsamt från vulvan, slickar mig över naveln och upp mellan brösten. Han når mina läppar, kysser mig mjukt men hungrigt. Hela min kropp ropar nu efter att få honom, få fylla mig med honom.

Jag vill ha det på mitt vis och jag vill ha det nu så jag slår armarna runt honom och vänder honom på rygg under mig. Så sätter jag mig upp, gränslar honom, tar tag i honom och retar själv min klitoris med hans ollon. Vandrar ner över den fuktiga mynningen. Så möts våra ögon vi stannar båda upp känner av stundens allvar, spänning och längtan. utan ord skriker vi nu, nu, nu, och jag pressar mig snabbt ner över honom. Han kommer långt in i mig och jag börjar rida honom. Jag lägger mig bakåt så hans lem spänner hårt in i mig och snuddar G-punkten, han masserar min klitoris. Så skönt, så underbart skönt. Jag har fullkontroll över min njutning. Jag sätter mig upp och hans sträva händer vandrar upp över min kropp och mina tunga bröst.

Våra blickarna är fästa vid varandra han är otålig. Samtidigt vänder vi oss om, jag underst. Jag särar på benen och nu tränger han mjukt in. Rytmiskt in och ut. Ett pojkaktigt leende leker på han läppar. Mina händer smekte hans bröst och hans andhämtning blir snabbare. Jag lägger upp mina ben runt hans midja och kopplar ihop oss, så vi kommer ännu närmare och tätare varandra. Hjärtat slår snabbt mot mitt bröst. Hans stjärt spänner sig, hela hans kropp varenda liten muskel och han trycker sig så långt in i mig som om han vill in i min själ. Så slappnar han av. I hans ansikte ser jag glädje och frid. Hans orgasms njutning är det vackraste jag sett. Så glider han ur mig. Kysser mig.

I halmen bredvid lägger han sig. Jag kryper nära, nära, Lägger huvudet på hans arm, drar upp ena benet och läger över hans. Vi ligger så länge och bara håller om varandra.

Jag böjer ner huvudet och ser på hans nu kapitulerande mandom. Rörande liten och skrynklig. Vacker? Nä, det kan jag inte säga men tilltalande. Jag bara låter mig följa min längtan. Jag vill smaka. I min mun är den varm, mjuk och lite salt. Långsamt fyller hans penis ut min mun. Han växer och styvnat till igen. Jag leker med min tunga på hans nu känsligare ollon.
”Vill du” frågar jag. Han ser retsamt på mig och jag förstår att frågan var onödig.
”Jag vill att du tar mig bakifrån” viskar jag.
”Mmm” är det enda jag får tillsvar sedan vänder han mig lite bryskt om och jag ställer mig på knä framför. Med ena handen mellan mina ben hjälper jag honom ivrigt till rätta. Retfullt håller han kvar ollonet i slidans mynning. Jag vill, jag kvider bedjande. Då pressar han sig in. Med ett stön är jag med honom. Jag vill att han når min känslighet min känsligaste zon. Som en katthona lägger jag min bröstkorg mot marken och skjuter upp min stjärt mot honom. Genast når han min G-punkt. Jag darrar, vrider, skriker. Vill dra mig undan men endå hålla mig kvar. Han känner min frustration så han tar tag om mina ljumskar och håller mig kvar. Jag är fast, fjättrad vid honom utan kontroll. För var gång han stöter in i mig går det en blixt igenom min kropp. Orgasm på orgasm kommer, jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag lyfter, flyger, exploderar. Så går det för honom också och han stöter in i mig med ett uttömmande djuriskt läte. Jag tror jag ska sprängas av njutning och samtidigt som han kommer inne i mig så rinner min saft ut längs mina ben.


Som en liten urvriden trasa sjunker jag av utmattning ner under honom i halmen och som ett varmt tungt beskyddande täcker lägger han sig halvt ovan på mig. Smeker bort mitt hår i nacken och kysser den. Så kryper jag ihop som en liten boll med honom omkring mig.

Med hans stora starka armar om mig somnar vi båda nöjda och mätta på varandra. Han fick öppna min lucka, nu går den aldrig att stänga igen.





32 kommentarer:

Estel skriver sa...

Jag tycker att den här skildringen är till största delen mycket vacker och en realistisk dröm satt i ord. Det är några saker som för mig stör och det är när texten blir för teknisk, med ord som G-punkt tex. När det övriga är så poetiskt och vackert skrivet stannar mitt öga vid konkreta skildringar. Gillar bättre ord som hans "mandom" eller hans "manlighet". Snyggt i alla fall, fyller åtminstone mig med längtan.

Cecilia Sahlström sa...

Jag håller med Estel. Vacker skildring, oerhört sensuell och erotisk. Men det är nog viktigt att inte blanda prosaiskt med poetiskt. Några grammatiska fel fanns där också, och det kan jag störa mig på (du må förlåta mig det, jag har ju arbetat som svensklärare gubevars;) I övrigt fylldes också jag av längtan. Du har utvecklats mycket som skribent tycker jag och det är väl därför vi skriver här?! Härligt/Cissi

Ann-Catrin sa...

Bra skrivet men jag tycker ändå att det blev för många detaljbeskrivningar. Gillar småportioner bättre men det kanske hänger ihop med ålder (60+) och uppväxt.

Marica sa...

Oj jösses! Vad modig du är! Jag skulle aldrig våga skriva något sådant.... tänk om min mamma skulle läsa det!

Jag tycker att själva helheten är bra, men så är det lite svårt att bara kastas in i situationen, alltså om detta hade varit ett kapitel i en roman hade jag tyckt mycket om det!
Jag tycker också att den blev lite lång, lite mycket, men det kan nog också bero på att det bara är en kortare text, som sagt i en bok hade det varit en helt annan sak.
Jag förstår vad Eatel menar, men jag håller inte riktigt med, jag tycker det är ett bra avbrott för jag tycker faktiskt att den är lite smörig. En aning för idylisk med ladan och sådär, för min smak.

Men det är en bra text och jag tycker du är modig som vågar skriva det! För egentligen är det ju inget "pinsamt" med det :)

Snudd sa...

Inte här!
Nej, du får faktiskt ursäkta. Du må ha en god förmåga att uttrycka dig men för min del känns inte detta som rätt forum för porr. Själv ser jag mitt skrivande som seriöst och vill gärna ha konstruktiv kritik. Din berättelse gör att jag kom av mig helt när jag faktiskt är nyfiken på hur andra tagit till sig dagens uppgift. Uppriktigt sagt så tycker jag det är trevlig läsning. Men tyvärr inte din.

Nej, jag tycker inte du är modig. Tvärtom. Du har inte läst av nivån på detta forum.

Skrevitas liv och intressen sa...

Detta föll mig inte alls i smaken. För mig är detta ren och skär porr. Som taget ur vilken herrtidning som helst eller porrfilm. Jag vet att det är många barn och ungdomar som läser på denna sidan och i veckan pratade jag men en 13årig flicka som ville börja skriva här. Jag hoppas verkligen inte hon ser detta. Smaklöst tycker jag. Detta var inte heller erotiskt eftersom det inte utelämnar något åt fantasin. Jag hade svårt att ta mig igenom texten pga av det. Kändes kränkande för alla som strävar och kämpar efter ett seriöst skrivande. Nej tack inget mer sådant på denna platsen.

Pia sa...

Erotiskt ja, porrigt nej. Tycker dock att G-punkt är ett lite för tekniskt ord. Skulle inte vilja att någon började prata om G-punkten med mig. :)

Sofie B-C sa...

Kanske påverkas man av att kunna läsa texten i sammanhanget av att Skrivpuffen pågått i nästan precis ett år? Vi som har kunnat följa varanda från början vet vilket jättesteg detta är för dig att kunna skriva så här ingående om "nakna" upplevelser och känslor. Och då menar jag faktiskt inte nakna i bemärkelsen av kläder. Jag tänker på blottlagd, rå ... den icke-gulliga, mindre rumsrena sidan av livet. Kanske ger denna bakgrung en extra dimension för mig när jag läser din text? Jag vet ju hur just det "snälla" varit svårt att lägga åt sidan. Jag tycker inte bara att du varit oerhört modig -och lite farlig, utan också levande, invelesefull och duktig. Jag tänkte WOW, när jag läste texten. Blev lite generad över mina egna reaktioner, eftersom det faktiskt är en ganska eggande text. Men med min skrivarhatt på igen så vill jag säga att jag imponerats. Förstår att du kommit långt i din skrivutveckling! Grattis!

http://tittelina.blogspot.com sa...

Nej, jag tycker inte detta är porr utan bra erotisk text. Den typ av text som det finns för lite av, iaf bra sådan. Vi behöver mer erotiska berättelser som kan appelera på kvinnor och det gör den här! I alla fall på mig!

Skrevitas liv och intressen sa...

Hej igen! Du skrev att du vet var ribban ligger. Jag är ju ganska ny här och skulle gärna vilja veta var den ribban är lagd isåfall. Jag går också på en skrivarkurs där flera tonåringar deltar. Vissa av oss använder skrivpuff som som en del i vårt arbete.

Finns det några direktiv som Ann eller Blogspot satt upp då detta, i mina ögon, inte är lämpligt för alla att läsa?

Jag vill påpeka att det gäller bara denna texten för övrigt tycker jag om vad du skrivit tidigare. Alla är vi ju barn i början.

Mvh Eva

Lillemor sa...

Jag vill instämma med Sofie. Inte är väl det här porr? Om det här är det värsta en 13-åring kan råka ut för på nätet - allvarligt, det måste väl ändå vara en grov överdrift. Fast jag kanske inte ska recensera andras kommentarer, det får väl stå för dom. Men jag skulle tycka att det vore tråkigt om det instiftades regler och direktiv. Puffen ska vara fri!(Själv har jag tillochmed skrivit kuk flera gånger.)
Och erotik och erotiska känslor, tankar, handlingar är ju en del av vad det är att vara mänska.
Även om det är svårt att skriva bra erotik, djävulskt svårt. Jag tycker texten är sensuell, men har svårt för omskrivningarna mandom etc.
Och den gestaltar också en längtan, starka känslor mellan två vuxna mänskor. Det tycker jag bäst om.

Marica sa...

Skriv på! Du är duktig, och en författare måste prova alla sätt att skriva på för att utvecklas.

Och vad det gäller ungdomar så tycker jag att många underskattar ungdomar, det var inte länge sedan jag var femton och jag kan gå i god för att VI UNGDOMAR klarar att läsa detta utan att bli sexmissbrukare eller var det nu är man är rädd för.

Kul att du fått mycket respons eftersom du skrev att du gärna ville ha kritik, det har du verkligen fårr och kan säkert bygga texter på den kritik du fått!

Kämpa på!

Miss G sa...

inte är detta porr! erotisk text ur ett kvinnligt perspektiv skulle jag vilja klassa det som. men du lykades med din text uppenbarligen ÖPPNA EN LUCKA till en fördämning..!
fortsätt skriv och sök gränserna!

Anitha Östlund Meijer sa...

Hejsan!
Modigt av dig att våga skriva den.
Jag gillar inte råa ord som kuk osv utan jag vill gärna ha omskrivelser mandom mm
Det är en vacker skildring av det finaste som finns. Kärlek!

Drumalex sa...

Bara skriv Tjotten. Jag tycker din berättelse innehåller mycket som är bra, både rent skrivmässigt och hur den faktiskt får mig att känna lust. Skulle det vara någon skillnad på att läsa en text och känna sorg, att skratta högt, än att läsa dig text och känna sig en aning tänd. När man skriver vill man ju väcka känslor och det kan man ju onekligen säga att du gör, även ur ett mansperspektiv. Mina mentala spärrar upplöses inte genom att läsa den här texten, jag kommer fortsättningsvis att vara densamme.

Lasse :-) sa...

@Tjotten
Kör på! Du skriver bra, låt dig inte dämpas av de där surtanterna!
Be inte om ursäkt!!!

Det är intressant att en del tror att de ska styra över andra på nätet. Något i själva grundtanken har gått dem spårlöst förbi...

@Snudd
Detta är Tjottens blogg. Inte din och inte Anns.

Tjotten vågar, Tjotten skriver och Tjotten publicerar.

Andra kan kommentera. Det kallas för en blogg. Det är inget forum.

Tjotten skriver nog inte för att tillfredsställa ditt behov. Hon har skrivit i runda slängar 300 texter på sin blogg. Kom igen och kritisera när du vart med ett slag.

@Skrevita, Se Snudd.
Snudd vill gärna ha konstruktiv kritik på sina i alla avseenden små texter så du kan väl säga något snällt till henne...

Cecilia Sahlström sa...

Nä nu måste jag också lägga mig det här! Säga vad man vill, men den som inte vill läsa behöver inte! Tjotten har en alldeles egen blogg, och den tycker jag definitivt att hon får skriva vad hon vill i, så länge hon inte sårar någon enskild eller grupp (då tänker jag på mänskliga rättigheterna och FN-deklarationerna om människors lika värde och inte på moral). Det finns både film och novellsamlingar med kvinnoerotik. Anïs Nin är ett strålande exempel på kvinnlig erotik. Eller varför inte den nya filmen med feministisk porr? Har ni sett den? Jag har! Jag störs inte av erotiska berättelser som är skrivna i en kärleksfull anda och som inte är till för att objektifiera kvinnor (eller för den delen män). Jag TYCKER INTE att Tjotten på något vis har objektifierat vare sig kvinna eller man. Det här var en djupt känd text, så upplevde i alla fall jag det! En trettonåring är mer förslagen idag än i någon tidigare generation. Men en text som visar på fin och sensuell erotik kan bara vara av godo. Istället för pornografi som definitivt är objektifierande.
Så, nu har jag sagt mitt! Och du, Tjotten, du måste göra det som DU tycker är rätt. Och skrivandet är fritt i det här landet. Den som känner sig sedlighetssårad, behöver ju för all del inte läsa din text till slutet heller då!
Kram Cissi

Tjotten sa...

Lasse!

Tack för de orden.
Jag som är så förbannat konflikträdd har knapt kunnat dra på smilbanden i dag men nu gjorde jag det med råge.
Med min uppväxt har jag varit rätt hämmad när det gäller ämnet sex. Totts att det är 25 årsedan min sexdebut så är det fortfarande svårt att sätta ord på sådana känslor.
Så du har rätt sutanter ska inte få dämpa eller hemma mig :)

Tack vem du nu är Lasse och hoppas du är inne igen och läser detta.
Kram

Martin sa...

Kanonbra Tjotten!

Fortsätt att våga.
Skit i fegisarna.

Cecilia Sahlström sa...

Hej igen! Nu skulle jag bara svara på din fråga om jag skriver på en roman. Nja egentligen inte. Jag skriver på längre noveller. Har ju gett ut en blok, på Vulkan. Med gamla kortnoveller och betraktelser. Inte allt är bra, men det är också lite nytta med att pröva vingarna...eller hur:)! Jag hoppas att du inte är ledsen för det här rabaldret idag. Det handlar ju faktiskt egentligen inte om dig, utan om andra människor. Alla kan inte tycka om det man skriver. Det gäller även för världens största författare. Man måste våga lite, för att vinna eller hur! Du har varit dig själv trogen, och det tycker jag är viktigast! Håll huvudet högt, min vän! Bamsekram CIssi

malix sa...

yttrande frihet och tryckfrihet är något som är instiftat i våran grundlag. Själv har jag kanske inte vågat ta ut svängarna så här men det säger mera om mig än om Tjotten. Skulle önska mig hennes skrivkonster för denna kommer jag inte ens i närheten av. Texten är visserligen lite vågad men vacker och sensuell erotisk och den fångade mig i sin konst. Grymt helt otroligt bra skrivet tycker jag. till och med vackert!
ord som kommer av skam och moral av hämningar här inte hemma i denna anda trodde att jag var fri att skriva det som kom till mig inte behöva tänka på vad andra kan ta illa åt sig. dessutom tror jag inte trettonåringar skulle ta skada av att läsa detta. De är nog mera avancerade än så. Kanske är till och med bra för som tonåring har man ganska många olika forum att ta del av som rent av är osmakliga och det kan man inte kalla denna text för.
Bra jobbat Tjotten stå på dig och forma inte dina texter efter vad andra inskränker sig till ut ifrån sina egna hämningar, de får stå för dem, Jätte bra text gillar önskar mig lite av din skrivarkonst men där ligger jag mil ifrån.

malix sa...

yttrande frihet och tryckfrihet är något som är instiftat i våran grundlag. Själv har jag kanske inte vågat ta ut svängarna så här men det säger mera om mig än om Tjotten. Skulle önska mig hennes skrivkonster för denna kommer jag inte ens i närheten av. Texten är visserligen lite vågad men vacker och sensuell erotisk och den fångade mig i sin konst. Grymt helt otroligt bra skrivet tycker jag. till och med vackert!
ord som kommer av skam och moral av hämningar här inte hemma i denna anda trodde att jag var fri att skriva det som kom till mig inte behöva tänka på vad andra kan ta illa åt sig. dessutom tror jag inte trettonåringar skulle ta skada av att läsa detta. De är nog mera avancerade än så. Kanske är till och med bra för som tonåring har man ganska många olika forum att ta del av som rent av är osmakliga och det kan man inte kalla denna text för.
Bra jobbat Tjotten stå på dig och forma inte dina texter efter vad andra inskränker sig till ut ifrån sina egna hämningar, de får stå för dem, Jätte bra text gillar önskar mig lite av din skrivarkonst men där ligger jag mil ifrån.

garaget sa...

Bra, bra! Jag tycker det är häftigt att du vågar!

Apporpå hela porr vs. erotik-debatten så förstår jag inte vitsen är. Definitionen av de båda är så breda att det inte är vettigt att försöka kategorisera. Om nu porr är något vars är "att underhålla och väcka lust..." så låter det inte alls fel och jag förstår inte varför man vill bekämpa det.

Snarare är det väl extra viktigt att inte låta en vidrig industri få ensam rätt på den.

garaget sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
garaget sa...

Oj, inlägget bara gick iväg innan jag hann skriva vad jag tyckte om texten.

Jag hade gillat den bättre om den arbetat sig upp till ett klimax. Nu blev det väldigt intensiv fort och var så rätt länge. Men överlag bra och som sagt tycker jag det är häftigt att du vågar.

Skrevitas liv och intressen sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Robert W sa...

På något vis är det typiskt att ett inlägg som handlar om sex får oerhört många fler kommentarer än övriga inlägg.

Gränsen mellan erotik och porr är definitivt svår att dra. Anais Nin blev berömd för sina erotiska skildringar, men jag har läst en samling av hennes noveller, och minns att en av dem handlade om nekrofili! Trots detta är hon snarare berömd än beryktad.

Jag tänker inte recensera Tjottens text, eftersom detta definitivt inte är min genre, men jag vill ändå försvara hennes rätt att skriva så här på sin egen blogg. Visst var det en lucköppning på flera sätt.

Men kanske är det så att texten även ligger ute någon annanstans, eftersom flera är oroliga för vad skrivpuffande ungdomar ska tänka.

Fast jag tror då att dagens datorvana ungdomar lyckas hitta betydligt hårdare texter på internet än den här.

Sofie B-C sa...

Kära Tjotten! Ja du ser ju att du inte behöver oroa dig! Det finns inget som jag kan säga som inte redan är sagt. Stor kram!

Mikaela Stigsdotter-Larsson sa...

Oj! Jag hade helt missat allt det här.
Du har fått så mycket respons här säå jag vill bara lägga till:

Själv läste jag grottbjörnensfolkserien när jag var sådär 12-13 år. De som läst dom vet vilka detaljerade sexbeskrivningar som finns i dom böckerna... FÖr mig fungerade det bättre än all torr och mjäkig sexundervisning i skolan jag någonsin utsatts för.

Porr, det är när en kvinna står på alla fyra med en *** i varje hål. Eller när hon ligger på rygg med två ***** på varje sidan ansiktet som hon växelvis suger medan hon använder en massageapparat där nere. Då kan man tala om rått, förnedrande och osmakligt.

Det Tjotten beskriver är sex mellan två vuxna människor som vill varandra väl och som inriktar sig på varandras njutning. Det är inget fult, inget skamligt och inget dåligt som måste undanhållas för ungdomar. Barn möjligen men det måste vara på föräldrarnas ansvar.

Ja, nu är jag ju lite sent ute i diskussionen så kanske ingen ens läser det här men jag hoppas att du TJotten har hämtat dig från alltihop.

Unknown sa...

Du har en blogg. Du skriver vad du tycker du vill skriva om i den. Vi andra väljer om vi vill läsa eller ej...på samma sätt som vi väljer våra tv-program och annat. det är inget tvång för någon att läsa om erotik om det känns motbjudande. Våra ungdomar...ja, vad tror ni inte dom läser idag...och vad läste inte vi när vi var tonåringar??? Nej, jag är inte för några regler här utan vi skriver det vi känner för så länge vi inte är kränkande på något vis och som sagt sen väljer vi vad vi vill läsa här. Tycker du inte om erotik...jamen hoppa över den bloggen den dagen då. Tjotten skrev ju ändå en liten "varningstext" i sin kommentar....

foxy sa...

jag gillar det du skriver- glad att jag fick upp ögonen för dej- även om det var via andras ifrågasättande.

Anonym sa...

Live Girls

Sexflat

Sexcam Amateur Fotzen